Pui bronzat picant
Pui bronzat picant este o rețetă fără gluten și primară, cu 4 porții. O porție conține 267 de calorii , 30 g de proteine și 15 g de grăsimi . Pentru 1,43 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Un amestec de unt, piper cayenne, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Tilapia bronzată , Tilapia bronzată și Tilapia bronzată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2 inch. grosime. Într-un castron mic, combinați condimentele. Înmuiați puiul în unt; se presară cu condimente.
Într-o tigaie mare, gătiți puiul la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când sucul de pui curge limpede.