Pui Beat
Puiul beat este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir dezosat, tăiat subțire, ceapă verde tăiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Pui Beat, Pui Beat, și Pui Beat.
Instrucțiuni
Într - o tigaie adâncă de 3 până la 4 litri la foc mare, descoperită, aduceți vinul și 2 căni de apă la fierbere.
Adăugați puiul și reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc și se acoperă bine.
Lăsați să stea până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 15 până la 18 minute. Ridicați puiul din lichidul de gătit și lăsați să stea până când puiul și lichidul sunt reci, aproximativ 1 oră. Puneți puiul în lichid rece, acoperiți și răciți timp de cel puțin 2 ore sau până la 1 zi (Vezi notele).
Ridicați puiul din lichid.
Tăiați puiul transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați felii, ușor suprapuse, pe un platou mic. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia cu 3 linguri de lichid de gătit; stropiți uniform peste pui. Rezervați lichidul de gătit rămas pentru a face bulion sau aruncați.
Presărați ceapă verde și coriandru peste pui.
Se toarnă ulei într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mare; când se ondulează, în aproximativ 30 de secunde, adăugați ghimbir și ardei iute și amestecați până când sfârâie, 10 până la 15 secunde. Se amestecă uniform amestecul peste pui.