Pui BBQ glazurat cu soia dulce

Pui BBQ glazurat cu soia dulce
Puiul BBQ glazurat cu soia dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 579 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bucăți de pui pe piele, amidon de porumb, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Riced cartofi dulci și conopidă cu pui BBQ și salată de tăiței de mărar-castraveți, și Pui BBQ glazurat cu soia dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul brun, sosul de soia, sake-ul sau sherry-ul și usturoiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați puiul, sigilați punga (apăsând orice exces de aer) și întoarceți-l pentru a acoperi puiul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Așezați toate ingredientele, cu excepția amestecului de amidon de porumb-apă într-o cratiță mică și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul s-a redus la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb, bateți pentru a combina și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut. Împărțiți sosul în mod egal între 2 boluri mici; puneți deoparte 1 bol pentru servire și celălalt pentru periaj pe pui în timp ce se gătește pe grill.To grătiți și serviți:când este gata de grătar, scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute. Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți puiul din pungă și așezați-l pe grătar (cu pielea în jos dacă utilizați skin-on), acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar în partea de jos, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și periați cu generozitate bucățile folosind vasul cu sos pus deoparte în acest scop. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați puiul și continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se scoate pe un platou de servire curat, se presară cu semințele de susan prăjite și se servește, trecând vasul rămas de sos de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista