Pui Bacon Ranch Quesadillas

Pui Bacon Ranch Quesadillas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Chicken Bacon Ranch Quesadillas. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1260 calorii. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Food.com. funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Un amestec de pansament ranch, Monterey și colby amestecă brânză, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați pui bacon ranch quesadillas, Buffalo Ranch Pui Quesadillas, și Pui la cuptor Bacon Ranch Taquitos cu avocado Ranch pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Revista