Pui Asiatic Fără Gluten
Puiul Asiatic fără gluten este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 321 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fâșii de ardei gras, bulion de pui, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui, usturoi și ghimbir; gătiți și amestecați 3 până la 4 minute sau până când puiul devine maro auriu deschis.
Adăugați morcovii, 1/4 cană de bulion, sosul de soia și fulgii de piper. Capac; gatiti la foc mediu 3 minute, amestecand o data.
Adăugați mazărea de zahăr congelată și ardeiul gras. Acoperiți; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand o data, pana cand legumele sunt crocante.
Într-un castron mic, amestecați bulionul rămas și amidonul de porumb; se amestecă în amestecul de pui. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent, pana cand sosul este bubuit si ingrosat.