Pui aragaz lent cu sos de vin de ciuperci
Pui aragaz lent cu sos de vin de ciuperci necesită în jur 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 201 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toțiretetele au 272 de fani. Un amestec de bucăți de ciuperci, sare și piper, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Pui cu aragaz lent în vin roșu, Aragaz lent Coq au Vin (pui în vin), și Slow Cooker vin condimentat + 12 zile de cadouri {Ziua 3: KitchenAid Slow Cooker}.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, amestecați supa, ceapa, pătrunjelul, vinul, praful de usturoi, laptele și bucățile de ciuperci. Condimentează cu sare și piper.
Puneți puiul în aragazul lent, acoperind cu amestecul de supă.
Gătiti la setare scăzută timp de 5 până la 6 ore sau la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore.