Pui, Andouille, și Oyster Gumbo este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 656 calorii, 44G de proteine, și 44G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Un amestec de andouille, frunze de dafin, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui, Andouille, și Oyster Fil-Gumbo, Andouille, Crab și stridii Gumbo, și Andouille, Crab și stridii Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează găina generos cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sare
2
Combinați uleiul și făina într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu. Amestecând încet și constant, faceți un roux de culoarea ciocolatei. (Când am încercat să fac primul meu roux cu ani în urmă, îmi amintesc că l-am sunat pe tata și l-am întrebat cât va dura și mi-a spus "Timpul necesar pentru a bea două beri."Nefiind băutor de bere, a trebuit să vin cu propriul meu sistem. Acum am pus pe două albume de înregistrare, și atunci când au jucat roux mea este, de obicei, doar despre dreapta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Bea
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, amestecând, până când sunt moi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Ceapă
4
Adăugați bulionul de pui. (De obicei îl încălzesc într-o oală puțin înainte de a-l adăuga la amestecul de roux.) Se amestecă pentru a se amesteca și se aduce la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați puiul. (Sunt cei care vă vor spune să rumeniți mai întâi puiul, dar eu l-am pus crud.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Adăugați frunzele de dafin și cimbru și gătiți la fierbere ușoară timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
7
Adăugați andouille și gătiți, amestecând ocazional, până când puiul este foarte fraged, cu o oră până la o oră și jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille Cârnați
Pui întreg
8
Cu câteva minute înainte de servire, adăugați stridiile și fierbeți doar până când stridiile se ondulează, aproximativ trei minute. Reglați condimentele după gust. (Dacă gumbo-ul devine prea gros în timpul gătitului, pur și simplu adăugați mai mult bulion de pui sau apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Condimente
Stridii
Gumbo
Apă
9
Retipărit cu permisiunea cine este Mama ta, ești catolic și poți face un Roux? de Marcelle Bienvenu. 2006 Acadian House Publishers
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Santiago Ruiz Albarino Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.