Pui, Andouille și Gumbo de stridii

Pui, Andouille și Gumbo de stridii
Pui, Andouille, și Oyster Gumbo este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 656 calorii, 44G de proteine, și 44G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Un amestec de andouille, frunze de dafin, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui, Andouille, și Oyster Fil-Gumbo, Andouille, Crab și stridii Gumbo, și Andouille, Crab și stridii Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează găina generos cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
2
Combinați uleiul și făina într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu. Amestecând încet și constant, faceți un roux de culoarea ciocolatei. (Când am încercat să fac primul meu roux cu ani în urmă, îmi amintesc că l-am sunat pe tata și l-am întrebat cât va dura și mi-a spus "Timpul necesar pentru a bea două beri."Nefiind băutor de bere, a trebuit să vin cu propriul meu sistem. Acum am pus pe două albume de înregistrare, și atunci când au jucat roux mea este, de obicei, doar despre dreapta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BeaBea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, amestecând, până când sunt moi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați bulionul de pui. (De obicei îl încălzesc într-o oală puțin înainte de a-l adăuga la amestecul de roux.) Se amestecă pentru a se amesteca și se aduce la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați puiul. (Sunt cei care vă vor spune să rumeniți mai întâi puiul, dar eu l-am pus crud.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Adăugați frunzele de dafin și cimbru și gătiți la fierbere ușoară timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
7
Adăugați andouille și gătiți, amestecând ocazional, până când puiul este foarte fraged, cu o oră până la o oră și jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
Pui întregPui întreg
8
Cu câteva minute înainte de servire, adăugați stridiile și fierbeți doar până când stridiile se ondulează, aproximativ trei minute. Reglați condimentele după gust. (Dacă gumbo-ul devine prea gros în timpul gătitului, pur și simplu adăugați mai mult bulion de pui sau apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CondimenteCondimente
StridiiStridii
GumboGumbo
ApăApă
9
Retipărit cu permisiunea cine este Mama ta, ești catolic și poți face un Roux? de Marcelle Bienvenu. 2006 Acadian House Publishers

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Santiago Ruiz Albarino Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista