Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți pui și fasole verde. O porție conține 281 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, ceapă prăjită, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Coaceți Cartofi Cu Fasole Verde, Coacere Clasică De Fasole Verde, și Gratar Fasole Verde Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui într-un aragaz lent; condimentează cu sare, piper și usturoi praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se încălzește, acoperit, 2 până la 3 ore la setare ridicată până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se scurge; adăugați supă de ciuperci, lapte și fasole verde; se presară cu ceapă prăjită franceză. Acoperiți și încălziți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Franceză
Supă De Ciuperci
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal