Pui Amandine
Puiul Amandine este un fel principal fără lactate . Această rețetă servește 4. O porție conține 444 de calorii , 37 g de proteine și 23 g de grăsimi . Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de migdale, apă, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 71% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Amandine de pui , Amandine de pui la cuptor și Amandine de orez sălbatic cu pui .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați migdalele până se toacă mărunt.
Puneți într-un vas puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul, pătrunjelul, sarea și piperul. Într-un al treilea castron, bate ouăle și apa.
Rulați puiul în amestecul de pesmet, apoi înmuiați în amestecul de ouă și rulați în migdale.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când sucurile sunt limpezi.