Pui African în sos roșu picant
Rețeta pui African în sos roșu picant ar putea satisface pofta ta africană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui African în sos roșu picant, Tocană picantă de pui African, și Supă Picantă De Arahide Africane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; stropiți cu suc și presărați cu 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute (nu rumeniti), amestecand frecvent.
Adăugați 2 lingurițe Berbere, restul de 1/4 linguriță sare, unt, ghimbir, nucșoară și cardamom; gatiti 1 minut.
Adăugați vin, bulion și pastă de roșii; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când puiul este fraged, întorcând puiul ocazional. Se amestecă coriandru.
Se servește cu pene de lămâie.