Pui Acoperit Cu Portocale
Puiul acoperit cu portocale este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 993 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji De Portocale Israeliene Acoperite Cu Ciocolată, Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge, și Pui Acoperit Cu Firimituri.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle și sucul de portocale. Într-un alt bol, amestecați firimiturile de pâine, boia de ardei, sarea și coaja de portocală. Înmuiați bucățile de pui în amestec de ouă, apoi în amestec de firimituri.
Așezați, cu pielea în jos, într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt; stropiți cu unt.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 30 de minute. Turn de pui;se coace la 350 la 20 de minute. Se acoperă cu felii de portocale și se presară pătrunjel. Reveniți la cuptor timp de 5-10 minute sau până când sucurile se limpezesc.