Pufuri de patiserie Camembert și cireșe
Pufurile de patiserie Camembert și cireșe necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 15 fani. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați brânză camembert, conserve de cireșe, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Încercați Pufuri de patiserie Camembert și cireșe, Pufuri De Patiserie, și Pufuri De Patiserie Înfricoșătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 36 de mini căni de briose cu spray de gătit. Pe suprafața ușor făinată, desfaceți foaia de patiserie.
Tăiați foaia în 6 rânduri cu 6 rânduri pentru a obține 36 (1 1/2 inch) pătrate. Apăsați ușor 1 pătrat în centrul fiecărei cupe de brioșă, apăsând centrul în partea de jos a cupei cu degetul.
Între timp, într-un castron mic, amestecați cireșele și conservele de cireșe până se omogenizează bine; pus deoparte.
Centre de presă ale cupelor de patiserie cu mâner de lingură de lemn; coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până se rumenesc.
Apăsați imediat cupele de patiserie în centru din nou. Umpleți fiecare cană cu aproximativ 1 linguriță de brânză; se acoperă cu 1/4 linguriță amestec de cireșe.
Presărați uniform cu nuci pecan.
Coaceți 2 până la 4 minute sau doar până când brânza este topită. Scoateți cu grijă din cupele de briose; așezați pe platoul de servire.