Pufuri de ouă și brânză
Reteta de ou și brânză bufe pot fi făcute în aproximativ 14 ore și 20 de minute. Pentru 77 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 239 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 861 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, praf de copt, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ciuperci Quinoan Ou & Brânză Bufe, Pufuri De Ouă, și Pufuri De Ouă.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza de vaci, brânza Monterey Jack, ardeii chile și slănina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți amestecul de brânză din frigider; se amestecă făina, untul, praful de copt și sarea. Puneți aluatul în 24 de cupe de brioșe ușor unse.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, până când pufurile sunt ușor aurii deasupra.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.