Pufuri De Brânză Parmezană
Parmezan bufe de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 71 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 28 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, ulei, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sparanghel-pufuri de brânză parmezan, Pufuri Cu Parmezan De Busuioc, și Pufuri de parmezan cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală grea sau friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până când acestea țin doar un vârf rigid. Îndoiți parmezanul până se distribuie uniform. Formați lingurițe de aluat în bile.
Se prăjesc câteva bile pe rând, întorcându-se o dată până când sunt crocante și aurii. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați pufurile din ulei și așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.