Pufuri De Brânză
Bufe de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 14 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Pufuri De Brânză, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-o cratiță, încălziți laptele, untul, sarea, piperul și nucșoara la foc mediu, până când sunt opărite.
Adăugați făina dintr-o dată și bateți-o puternic cu o lingură de lemn până când amestecul se reunește. Gatiti, amestecand constant, la foc mic timp de 2 minute. Făina va începe să acopere fundul tigaiei. Aruncați amestecul fierbinte în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Adăugați imediat ouăle, Gruyere și parmezan și pulsați până când ouăle sunt încorporate și aluatul este neted și gros.
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu. Țeavă în movile 1 1/4 inch lățime și 3/4-inch mare pe foile de copt. Cu un deget umed, apăsați ușor vârtejul din partea de sus a fiecărui puf. (De asemenea, puteți folosi 2 linguri pentru a scoate amestecul și a modela pufurile cu degetele umede.)
Ungeți ușor partea superioară a fiecărui puf cu spălare de ou și presărați cu un vârf de Gruyere.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc afară, dar încă moale în interior.