Pufuleți cu pecan II
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Pufuleții cu nuci pecan II. Această rețetă este pentru 24 de persoane. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi . Este oferită de Allrecipes. 5 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără zahăr, făină de prăjituri, jumătăți de nuci pecan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încearcă Pufuleții cu spanac și brânză , Pufuleții cu cremă de espresso și Pufuleții cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 150 grade Celsius. Ungeți tava de copt.
Într-un bol mediu, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați vanilia și bateți compoziția. Măcinați nucile pecan într-un robot de bucătărie sau blender; amestecați-le cu făină pentru prăjituri. Încorporați amestecul de nuci pecan în compoziția cremoasă până se omogenizează bine.
Rulați aluatul în bile cât o lingură, apoi așezați-le la o distanță de 2,5 cm una de cealaltă pe tăvile de copt pregătite.
Coaceți timp de 25-20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenește ușor.
Tăvăliți fursecurile calde prin zahăr pudră. După ce s-au răcit, rulați-le din nou.