Pufos Caramel Mere Dip

Pufos Caramel Mere Dip
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, pufos caramel mere Dip ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, extract de vanillan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Puf De Mere Pufos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul brun, toppingul de caramel și vanilia până se omogenizează; pliați în cremă de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați merele vertical în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și apa; aruncați merele în amestecul de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgere.
5
Folosind tăietori de Halloween, tăiați centrul fiecărei felii.
6
Serviți felii de mere și decupaje cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
MărMăr

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Freixenet Sparkling Cordon Negro brut Cava cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava
Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava
O Cava cu un stil excepțional, proaspăt, fructat și o aromă persistentă. Este partenerul perfect pentru cea mai bună mâncare și excelent în orice moment.Amestec: 35% Macabeo·25% Xarel * lo, 40% Parellada
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista