Chowder de porumb și homar este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 471 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Pudră de porumb și homar, Pudră De Porumb Homar, și Pudră De Porumb Homar.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți cozi de homar congelate dezghețate, gătiți în oală cu apă clocotită până aproape fierte, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere. Mișto. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de homar deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
3
Îndepărtați carnea de homar; tăiat în bucăți de mușcătură. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Coji De Paste
4
Pur și simplu 4 cupe de porumb cu 1 1/4 cupe bulion în procesor până aproape netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Porumb
5
Saut bacon în oală mare la foc mediu până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Se toarnă și se aruncă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se adauga ceapa in oala; saut pana devine auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se adauga restul de 4 cani de porumb; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
10
Adăugați morcovii, țelina și cayenne; saut până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Piper Cayenne Măcinat
țelină
11
Adăugați suc de scoici și 1 bulion de 3/4 căni; se fierbe 10 minute. Se amestecă porumbul pur și frișca; se fierbe la foc mic 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Homarul, slănina și supa pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți homarul și slănina separat. Se răcește ușor supa; se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Aduceți slănina la temperatura camerei și aduceți supa la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frișcă
Suc De Scoici
Homar
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Porumb
Supă
12
Scoateți supa de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Supă
13
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se adaugă carnea de homar și saut-ul doar până se încălzește, aproximativ 2 minute. Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
15
Ornează fiecare porție cu bucăți de homar, slănină și arpagic și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Arpagic
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită