Chowder de porumb de nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 437 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, lapte, chili serrano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Pudră De Porumb De Nucă De Cocos, Pudră cremoasă de porumb cu nucă de cocos, și Pudră de nucă de cocos-porumb și creveți.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa în ulei de măsline până se limpezește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă porumb, lapte, lapte de cocos, bulion și chili; aduceți la foc mic, reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged pentru a mușca, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Cu o lingură cu fante, scoateți aproximativ 2 căni de boabe de porumb din tigaie și rezervați. Într-un blender sau procesor de alimente, care lucrează în loturi și ținând capacul cu un prosop, vârtej amestec de porumb rămas până la omogenizare. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați suc de lămâie, busuioc și porumb rezervat. Se amestecă supa la foc mediu până la fierbinte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Se adaugă sare și piper după gust. Se toarnă în boluri și se ornează cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De Var
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
6
Tăierea sâmburilor: o spiculă medie de porumb cântărește de la 10 la 14 uncii și produce aproximativ 1 cană de sâmburi. Pentru a le îndepărta, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați și aruncați capătul tulpinii fiecărei urechi până la începutul miezurilor. Scoateți și aruncați cojile și mătăsurile; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală, tăiați sâmburii aproape de știulet.