Pudră de porumb cu slănină și scoici de mare
Chowder de porumb cu șuncă și scoici de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 605 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, țelină, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici și pudră de porumb prăjită – 5 puncte, și Pudră Slabă De Porumb Dulce Cu Scoici Picante De Mare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 10 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă 2 linguri de grăsime de slănină și se rezervă.
Adăugați ceapa și țelina în tigaie. Gatiti la foc mic pana se inmoaie, 12 minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați 1 cană de porumb cu 1 cană de lapte.
Adăugați piureul de porumb în cratiță împreună cu restul de 2 căni fiecare de porumb și lapte și cartofii. Se fierbe la foc mic până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă smântâna, arpagicul și slănina rezervată. Se condimentează cu sare, piper și Tabasco și se păstrează la cald.
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri rezervate de grăsime de slănină până când sclipesc.
Adăugați scoicile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Puneți supa în boluri; se acoperă cu scoici și arpagic și se servește.