Pudră De Mazăre Cu Ochi Negri

Pudră De Mazăre Cu Ochi Negri
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ciorba de mazăre cu ochi negri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 466 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pudră De Mazăre Cu Ochi Negri, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, călește slănina până când este crocantă. Puneți deoparte slănina și scurgeți grăsimea, rezervând aproximativ 4 linguri de grăsime în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa de țelină și ardeiul gras verde în oală și se sotează în grăsimea de slănină timp de 10 minute, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați mazărea, consomme și roșiile înăbușite și lăsați să se încălzească, încă aproximativ 15 minute. Se acoperă cu slănină mărunțită la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista