Puchero Santafere 6RO (tocană columbiană de vită, pui și porc)

Puchero Santafere 6RO (tocană columbiană de vită, pui și porc)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Puchero Santafere Bucroko (tocană columbiană de vită, pui și porc). Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 736 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de carne de vită, carne de porc, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Hominy Și Legume), Tocană de vită columbiană (Sudado de Res), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană).

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, așezați carnea de vită, carnea de porc, puiul, porumbul, Ali-ul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apa și aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați chorizos, cartofi, pătlagină, yuca și varză. Continuați să gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede cu furculița. Se amestecă coriandrul.Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
ManiocManioc
4
Serviți bulionul în boluri mici și garnisiți cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați restul ingredientelor pe farfurii individuale împărțind uniform puiul, carnea și legumele, apoi acoperiți cu hogao și serviți cu orez alb și avocado pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orez AlbOrez Alb
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista