Prăjiți sandvișuri cu umăr de porc cu Slaw de fenicul

Prăjiți sandvișuri cu umăr de porc cu Slaw de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu umăr de porc prăjit cu fenicul Slaw. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1767 calorii, 130g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Pentru $ 9.59 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de semințe de fenicul, oțet de vin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umăr cu fenicul și cartofi, Sandwich-uri de porc trase cu fenicul-varza Slaw, și Sandwich-uri de porc trase cu fenicul-varza Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Au Butterfly măcelar carne pentru tine sau de a lua un cuțit foarte ascuțit și împărțit umăr deschis și peste carne, deschiderea umăr ca o carte, 1 la 1 1/2 cm grosime. Presărați puternic carnea cu mult piper și sare de mare, usturoi, rozmarin și semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Rotiți carnea în sus și legați-o cu sfoară. Slather cu EVOO și se presară cu sare și piper. Îmbrăcați ceapa cu EVOO, sare și piper și împrăștiați-o pe o tigaie. Puneți carnea deasupra și prăjiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Îndepărtați tigaia cu vinul și reveniți la cuptor. Prăjiți încă 1 până la 1 1/2 ore la 145 până la 150 de grade F temperatura internă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați să stea 15 minute, apoi feliați și serviți. Sau, se răcește la temperatura camerei, se acoperă și se depozitează. Pentru a servi după depozitare, feliați bucăți groase de 1 inch și reîncălziți în tigaie superficială de pui cald pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
În timp ce carnea gătește, combinați zahărul, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul și aproximativ 1/4 cană EVOO. Aruncați varza și feniculul și frunzele în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Pentru a servi, feliați carnea, grămați pe rulouri cu ceapă caldă și salată rece de fenicul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista