Prăjiți piept de curcan și cartofi cu Jus de lămâie-soia

Friptura de piept de curcan și cartofi cu Jus de lamaie-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $19.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 814g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 4032 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de măsline, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie de muștar, Friptură De Piept De Curcan, și Friptură de piept de curcan cu Zesty freca uscat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți pieptul de curcan într-o tigaie foarte mare.
Ungeți untul topit pe tot pieptul de curcan și condimentați-l cu sare și piper.
Adăugați jumătățile de lămâie în tigaie, tăiate cu fața în jos. Prăjiți curcanul aproximativ 45 de minute sau până când jumătățile de lămâie se rumenesc pe partea tăiată.
Transferați jumătățile de lămâie pe o farfurie și ungeți curcanul.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Împingeți curcanul pe 1 parte și adăugați cartofii. Întoarceți cartofii în grăsime până când sunt acoperiți peste tot și aranjați-i, tăiați cu fața în jos, în jurul curcanului. Condimentează cu sare și piper.
Prăjiți curcanul timp de 1 oră mai mult, bătând curcanul și cartofii la fiecare 20 de minute. Sânul se face atunci când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă (dar care nu atinge osul) înregistrează 16
Creșteți temperatura cuptorului la 50
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Transferați cartofii într-un castron.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană mare de măsurare a paharului și îndepărtați grăsimea.
Adăugați 1/4 cană de grăsime în tigaia de prăjire; rezervați grăsimea rămasă. Întoarceți cartofii în tigaia de prăjire, tăiați partea în jos și prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până se rumenesc profund. Folosind o spatulă metalică, transferați cartofii într-un bol încălzit.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 lingurițe de grăsime rezervată.
Adăugați jumătățile de lămâie, tăiate cu fața în jos și sosul de soia și gătiți la foc moderat timp de 1 minut. Se amestecă 3 căni de stoc și se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic moderat timp de 5 minute.
Scoateți jumătățile de lămâie și, când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți sucul în cratiță.
Adăugați sucurile de tigaie rezervate.
Într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de stoc cu amidonul de porumb până se omogenizează.
Împingeți șlamul în cratiță și aduceți la fierbere la foc moderat. Se fierbe până când jus este ușor îngroșat, aproximativ 1 minut. Condimentează jus-ul cu sare și piper și transferă-l într-o barcă cu sos încălzită.
Tăiați pieptul de curcan și serviți cu cartofii prăjiți, trecând jusul de lămâie-soia.
Recomandare de vin: un Beaujolais ușor, fructat, se va amesteca cu aromele ușoare de aici. Încercați 2002 Chteau De La Chaize Brouilly sau un grapey, tocmai a sosit 2003 Beaujolais Nouveau.