Prăjiți piept de curcan și cartofi cu Jus de lămâie-soia
Friptura de piept de curcan și cartofi cu Jus de lamaie-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $19.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 814g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 4032 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de măsline, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie de muștar, Friptură De Piept De Curcan, și Friptură de piept de curcan cu Zesty freca uscat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puneți pieptul de curcan într-o tigaie foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Ungeți untul topit pe tot pieptul de curcan și condimentați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Adăugați jumătățile de lămâie în tigaie, tăiate cu fața în jos. Prăjiți curcanul aproximativ 45 de minute sau până când jumătățile de lămâie se rumenesc pe partea tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați jumătățile de lămâie pe o farfurie și ungeți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Împingeți curcanul pe 1 parte și adăugați cartofii. Întoarceți cartofii în grăsime până când sunt acoperiți peste tot și aranjați-i, tăiați cu fața în jos, în jurul curcanului. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Prăjiți curcanul timp de 1 oră mai mult, bătând curcanul și cartofii la fiecare 20 de minute. Sânul se face atunci când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă (dar care nu atinge osul) înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Creșteți temperatura cuptorului la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Transferați cartofii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Turnați sucurile de tigaie într-o cană mare de măsurare a paharului și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați 1/4 cană de grăsime în tigaia de prăjire; rezervați grăsimea rămasă. Întoarceți cartofii în tigaia de prăjire, tăiați partea în jos și prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până se rumenesc profund. Folosind o spatulă metalică, transferați cartofii într-un bol încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 lingurițe de grăsime rezervată.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați jumătățile de lămâie, tăiate cu fața în jos și sosul de soia și gătiți la foc moderat timp de 1 minut. Se amestecă 3 căni de stoc și se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
15
Scoateți jumătățile de lămâie și, când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți sucul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați sucurile de tigaie rezervate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de stoc cu amidonul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Împingeți șlamul în cratiță și aduceți la fierbere la foc moderat. Se fierbe până când jus este ușor îngroșat, aproximativ 1 minut. Condimentează jus-ul cu sare și piper și transferă-l într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Tăiați pieptul de curcan și serviți cu cartofii prăjiți, trecând jusul de lămâie-soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20
Recomandare de vin: un Beaujolais ușor, fructat, se va amesteca cu aromele ușoare de aici. Încercați 2002 Chteau De La Chaize Brouilly sau un grapey, tocmai a sosit 2003 Beaujolais Nouveau.