Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar

Friptura de piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 524 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 218 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de muștar de miere, fasole, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cotlet de porc, cartofi și fasole verde, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Friptură de piept de curcan cu sos de afine Cochet.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 425 buc.F. Înveliți 2 foi mari de copt cu margini mari, cu spray antiaderent.
Bateți 2 linguri de muștar, 2 linguri de tarhon și 1 lingură de ulei într-un castron mic.
Așezați curcanulsân, cu pielea în sus, pe 1 foaie de copt pregătită; se presară peste tot cu sare și piper.
Întindeți amestecul de muștar pe piele. Prăjeșteturcia în treimea inferioară a cuptorului 45 de minute.
În timp ce curcanul se prăjește, aruncați cartofi,praz feliat, 1 lingură de tarhon și 1 lingură de ulei într-un castron mare.
Stropițicu sare și piper; întins pea doua foaie de copt.
După ce curcanul a prăjit 45 de minute, puneți cartofii în treimea superioară a cuptorului. Prăjiți împreună cu curcanul până când cartofii sunt fragezi,amestecând ocazional cartofii, aproximativ 45 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor.
Aruncați fasolea cu 1 lingură de tarhonși 1/2 lingură de ulei într-un castron mare; stropitcu sare și piper.
Răspândiți fasolea în jurcurcan; se toarnă bulion peste fasole. Continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a Turciei înregistrează 165 de exemplare F și boabele sunt clare, 10 până la 15 minute.Reîncălziți cartofii în cuptor 5 minute.
Așezați cartofii și fasolea pe platou.Felie de curcan; loc pe același platou.
Bateți 2 linguri de muștar în sucuri de curcan pe foaie; condimentează cu sare și piper. Spoonsome sucuri peste curcan; se presara cu 1 lingura tarhon. Treceți sucurile rămase.
Per porție: 450 calorii, 16 g grăsime, 6 g fibre