Prăjiți Găinile Cornish Cu Umplutură De Salvie

Prăjiți Găinile Cornish Cu Umplutură De Salvie
Friptura găinilor Cornish cu umplutură de salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1409 calorii, 89G de proteine, și 84G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,17 USD pe porție. Un amestec de ciuperci, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjiți Găini De Vânat Cornish Cu Umplutură De Fructe Savuroase, Găini de vânat Cornish cu salvie și usturoi, și Sage și găini Cornish frecate cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile de la găini. Ficat de rezervă pentru umplutură; aruncați măruntaiele. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca. Frecați cavitatea fiecăruia cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați fiecare cavitate cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Combinați ficatul rezervat și ficatul de pui într-un colizor; clătiți bine și uscați. Sotati ficatul in 3 linguri de unt intr-o tigaie medie 3 minute sau pana cand ficatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați ficatul; se toacă fin și se lasă deoparte. Rezervați picăturile în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 2 linguri de unt, ceapă și șuncă în tigaie; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ficatul tocat, ciupercile, migdalele, pătrunjelul și 3/4 cană de vin; fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FicatFicat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se ia de pe foc și se adaugă pesmet, salvie și cimbru, amestecând bine. Umpleți găinile ușor cu amestec de plante medicinale. Închideți cavitățile și asigurați-le cu murături din lemn; fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Așezați găinile, cu pieptul în sus, într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Combinați jeleul și restul de 1/4 cană de unt într-o cratiță mică; gătiți la foc mic, amestecând des, până se topește jeleul. Se amestecă 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se toarnă amestecul peste găini.
11
Coaceți la 400 timp de 20 de minute; reduceți căldura la 350 și coaceți încă 45 de minute, bătând ocazional. Dacă găinile devin prea maronii, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Grăsime degresată din picăturile de tigaie. Aruncați grăsimea și transferați picăturile într-o cratiță mică. Amestecați făina cu o cantitate mică de apă, amestecând pentru a forma o pastă netedă; se amestecă în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați vinul rămas; gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Serviți sosul cu găinile Cornish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista