Prăjiți Găinile Cornish Cu Umplutură De Salvie

Prăjiți Găinile Cornish Cu Umplutură De Salvie
Friptura găinilor Cornish cu umplutură de salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1409 calorii, 89G de proteine, și 84G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,17 USD pe porție. Un amestec de ciuperci, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjiți Găini De Vânat Cornish Cu Umplutură De Fructe Savuroase, Găini de vânat Cornish cu salvie și usturoi, și Sage și găini Cornish frecate cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile de la găini. Ficat de rezervă pentru umplutură; aruncați măruntaiele. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca. Frecați cavitatea fiecăruia cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați fiecare cavitate cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați ficatul rezervat și ficatul de pui într-un colizor; clătiți bine și uscați. Sotati ficatul in 3 linguri de unt intr-o tigaie medie 3 minute sau pana cand ficatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați ficatul; se toacă fin și se lasă deoparte. Rezervați picăturile în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 2 linguri de unt, ceapă și șuncă în tigaie; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ficatul tocat, ciupercile, migdalele, pătrunjelul și 3/4 cană de vin; fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FicatFicat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se ia de pe foc și se adaugă pesmet, salvie și cimbru, amestecând bine. Umpleți găinile ușor cu amestec de plante medicinale. Închideți cavitățile și asigurați-le cu murături din lemn; fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Așezați găinile, cu pieptul în sus, într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Combinați jeleul și restul de 1/4 cană de unt într-o cratiță mică; gătiți la foc mic, amestecând des, până se topește jeleul. Se amestecă 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Se toarnă amestecul peste găini.
11
Coaceți la 400 timp de 20 de minute; reduceți căldura la 350 și coaceți încă 45 de minute, bătând ocazional. Dacă găinile devin prea maronii, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Grăsime degresată din picăturile de tigaie. Aruncați grăsimea și transferați picăturile într-o cratiță mică. Amestecați făina cu o cantitate mică de apă, amestecând pentru a forma o pastă netedă; se amestecă în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați vinul rămas; gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Serviți sosul cu găinile Cornish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista