Prăjiți curcan cu portocale, frunze de dafin, ceapă roșie și sos de tigaie

Prăjiți curcan cu portocale, frunze de dafin, ceapă roșie și sos de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu portocale, frunze de dafin, ceapă roșie și sos de tigaie. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 722 calorii, 94G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, curcan, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere, Prăjiți curcan și sos cu ceapă și salvie, și Prăjiți curcanul cu salvie, ceapă și sos de măruntaie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Presărați curcanul în interior și în exterior cu sare și piper, apoi pliați pielea gâtului sub corp și fixați-o cu o frigăruie mică. Umpleți cavitatea mare cu portocale, 1 ceapă și frunze de dafin. Legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și fixați aripile pe corp cu frigarui mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Copane De PuiCopane De Pui
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
FrigaruiFrigarui
4
Puneți curcanul pe un set de rafturi într-o tigaie mare ignifugă și prăjiți în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
În timp ce curcanul se prăjește, aruncați restul de 2 cepe cu 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
6
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Periați restul de 1/4 cană de unt peste curcan și prăjiți încă 30 de minute. Ungeți curcanul și împrăștiați pene de ceapă cu unt în jurul acestuia, apoi prăjiți, ungând curcanul la fiecare 30 de minute (adăugați puțină apă în tigaie dacă ceapa se întunecă prea mult) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 F, 1 1/2 până la 2 ore mai mult (timp total de prăjire: 2 1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
8
Transferați curcanul într-un platou (nu curățați tigaia de prăjire) și lăsați să stea 25 de minute (temperatura va crește până la 180 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Transferați sucurile de tigaie cu ceapă într-o măsură de sticlă de 2 litri, apoi îndepărtați și rezervați 1/4 cană de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați suficient stoc de curcan la sucurile de tigaie pentru a face 4 1/2 căni în total. Setați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de amestec de stoc și deglazați tigaia fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați amestecul de stoc rămas și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
4
Se toarnă stocul printr-o sită fină înapoi în măsură de sticlă și se aruncă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Bateți împreună grăsimea rezervată și făina într-o cratiță mare și grea și gătiți roux la foc moderat, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați amestecul de stoc fierbinte într-un flux rapid, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele, apoi fierbeți, șoptind ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă orice sucuri suplimentare de curcan acumulate pe platou și se condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Serviți curcanul cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Revista