Prăjiți cartofi dulci cu glazură de susan
Friptura de cartof dulce cu glazură de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de sos de soia, cartofi dulci, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gâscă prăjită cu glazură dulce, Pui prăjit-n-cartofi dulci cu glazură Chipotle, și Prăjituri De Cartofi Cu Glazură Dulce De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Tăiați cartofii în bucăți mari și așezați pe o foaie de copt.
Stropiți cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți cartofii timp de 30 de minute, întorcându-se la jumătate, până aproape fragede.
Se amestecă împreună semințele de susan, mierea și sosul de soia.
Se toarnă peste cartofii dulci și se aruncă. Prăjiți încă 20 de minute sau până când este bine glazurat și fraged.
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Tăiați cartofii în bucăți mari și așezați pe o foaie de copt.
Stropiți cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți cartofii timp de 30 de minute, întorcându-se la jumătate, până aproape fragede.
Se amestecă împreună semințele de susan, mierea și sosul de soia.
Se toarnă peste cartofii dulci și se aruncă. Prăjiți încă 20 de minute sau până când este bine glazurat și fraged.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;