Prăjitură cu cafea și smântână cu afine
Prăjitura cu cafea, smântână și afine este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 8 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 725 de calorii . Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca un mic dejun la un preț rezonabil. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, smântână, ouă și zahăr brun. 2906 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Prăjitura cu cafea, mere, nuci și smântână , prăjitura cu cafea, smântână și prăjitura cu cafea, afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și tapetați cu făină o tavă Bundt cu diametrul de 23 cm.
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați ouăle pe rând, bateți-le cu un tel, apoi încorporați smântâna și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea; încorporați în aluat doar până se omogenizează. Încorporați afinele.
Puneți jumătate din aluat în tava pregătită. Într-un bol mic, amestecați zahărul brun, scorțișoara și nucile pecan.
Presărați jumătate din acest amestec peste aluatul din tavă. Turnați restul de aluat deasupra, apoi presărați amestecul de nuci pecan rămas. Folosiți un cuțit sau o spatulă subțire pentru a întinde stratul de zahăr în prăjitură.
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana prăjiturii iese curat. Lăsați să se răcească în tavă, deasupra unui grătar. Răsturnați prăjitura pe un platou de servire și loviți-o ușor pentru a o scoate din tavă. Presărați cu zahăr pudră chiar înainte de servire.