Prăjiturile de pește ale Manuelei
Prăjiturile de pește ale Manuelei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa Manuela, Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, și Prăjituri Cu Pește De Cod.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, așezați halibutul și somonul într-o tigaie sau o cratiță mare și turnați laptele. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 5 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Scurgeți laptele și puneți peștele deoparte.
Când cartofii sunt gata, scurgeți-I și puneți-i într-un castron mare. Mash cartofii cu unul dintre ouă și unt până când este destul de neted. Condimentează cu nucșoară, sos Worcestershire, sare și piper.
Se amestecă peștele, având grijă să nu se rupă în bucăți prea mici.
Bateți oul rămas și puneți-l pe o farfurie.
Așezați firimiturile de pâine pe o farfurie separată. Făinați ușor mâinile și formați amestecul de pește în chiftele. Înmuiați fiecare tort în ou, apoi acoperiți cu pesmet.
Așezați prăjiturile de pește pe o farfurie și dați-le la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu până la mediu-mare. Prăjiți prăjiturile de pește aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți proaspete și fierbinți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.