Prăjiturile cu ceai ale bunicii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de ceai ale bunicii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 669 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină cu creștere automată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjiturile cu ceai ale bunicii, Prăjiturile calde ale bunicii Caddell, și Ceai Cu Gheață Thailandez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați sirop de trestie și următoarele 2 ingrediente, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat făină, bătând la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament, folosind o lingură mică pentru biscuiți (aproximativ 1 1/4 inci).
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau doar până când marginile încep să devină maro auriu. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 1 minut; transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet (aproximativ 15 minute). A se păstra în recipiente etanșe 1 săptămână.
Prăjituri cu ceai de Pecan: amestecați 1 1/2 căni de pecan prăjit tocat în aluat după adăugarea făinii în pas
Prăjituri cu ceai Snickerdoodle: amestecați 1 1/2 linguriță. scorțișoară măcinată în făină înainte de a adăuga la amestecul de unt în pas se amestecă împreună 2/3 cană zahăr și 1 lingură. scorțișoară măcinată într-un vas superficial sau o farfurie de plăcintă; aruncați linguri de aluat în amestec de scorțișoară și zahăr înainte de a le pune pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți conform instrucțiunilor.