Prăjiturile cu caise ale lui Beatrice Savitz
Cookie-urile de caise ale lui Beatrice Savitz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Salată Beatrice, Cookie-Uri De Ceai De Caise, și Fursecuri Cu Nuci De Caise Stratificate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Puneți caisele, sucul de lămâie, zahărul alb într-o cratiță mică.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar caisele. Aduceți la fierbere și gătiți până când fructele sunt moi. Se toacă grosier.
Cerneti faina, fulgii de ovaz si zaharul brun impreuna. Topiți untul sau margarina la foc mic și amestecați în amestecul de făină. Puneți 2/3 din acest amestec în tigaie unsă de 8 x 8 inch.
Răspândiți amestecul de caise peste crustă.
Presărați amestecul de fulgi de ovăz rămas peste caise.
Coaceți aproximativ 35 de minute.