Prăjituri Miniaturale Cu Trufe De Ciocolată
Miniatura ciocolata trufe copac prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr spumant, ciocolată, Rețetă trufe de ciocolată-praline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Prăjituri De Ciocolată Condimentate În Miniatură, Prăjituri Individuale Cu Trufe De Ciocolată, și Torturi Cu Cupă De Ciocolată Cu Trufe Topite.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort cu ciocolată; se toarnă într - o tigaie jellyroll unsă și făinată de 15 x 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Inversați pe un suport căptușit cu hârtie pergament sau ceară; rece.
Ridicați hârtia pergament și stratul de tort împreună și așezați-l pe o tăietură.
Tăiați cercuri de 12 (3 inci) cu un tăietor rotund de biscuiți. (Rezervați garnituri pentru o altă utilizare.)
Pregătiți amestecul pentru Trufe de ciocolată-Praline.
Întindeți amestecul de trufe într-un strat gros de 1/4 inch deasupra a 6 cercuri de tort, rezervând amestecul de trufe rămas; acoperiți fiecare cu un alt cerc de tort. Acoperiți și răciți 1 oră.
Întindeți amestecul de trufe rămas deasupra și părțile laterale ale prăjiturilor.
Combinați migdalele Praline și 1/4 cană de fistic tocat; rotiți marginile tortului în amestec.
Lingurați glazura de cremă de unt de ciocolată albă într-o pungă mică de plastic cu fermoar, rezistentă; sigiliu. Decupați o gaură de 1/2 inch în 1 colț al sacului. Puneți o movilă de glazură uniform deasupra fiecărui tort; presărați uniform cu ciocolată albă rasă.
Desenați cercuri de 6 (3 inci) pe o foaie de hârtie pergament. Întoarceți și tapetați o foaie de copt cu hârtie, asigurându-vă că modelul arată.
Pătrate de acoperire cu bomboane cu microunde într-un castron de 2 litri pentru microunde la putere medie (50% putere) 3 minute sau până la topire, amestecând la fiecare 30 de secunde. Lingură într-o pungă mică de plastic cu fermoar pentru sarcini grele; sigiliu. Snip o gaură mică în 1 colț de sac.
Stropiți un triunghi în interiorul fiecărui cerc, formând o formă de copac; stropiți aleatoriu acoperirea în interiorul fiecărui triunghi.
Se presară cu restul de 1/4 cană de fistic tocat și zahăr spumant. Congelați 30 de minute sau până când este ferm. Peel din hârtie. Introduceți ușor un copac în fiecare movilă de îngheț. A se păstra la frigider până la 2 zile.