Prăjituri Miniaturale Cu Trufe De Ciocolată

Prăjituri Miniaturale Cu Trufe De Ciocolată
Miniatura ciocolata trufe copac prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr spumant, ciocolată, Rețetă trufe de ciocolată-praline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Prăjituri De Ciocolată Condimentate În Miniatură, Prăjituri Individuale Cu Trufe De Ciocolată, și Torturi Cu Cupă De Ciocolată Cu Trufe Topite.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort cu ciocolată; se toarnă într - o tigaie jellyroll unsă și făinată de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Inversați pe un suport căptușit cu hârtie pergament sau ceară; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Ridicați hârtia pergament și stratul de tort împreună și așezați-l pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Tăiați cercuri de 12 (3 inci) cu un tăietor rotund de biscuiți. (Rezervați garnituri pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
5
Pregătiți amestecul pentru Trufe de ciocolată-Praline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PralinePraline
6
Întindeți amestecul de trufe într-un strat gros de 1/4 inch deasupra a 6 cercuri de tort, rezervând amestecul de trufe rămas; acoperiți fiecare cu un alt cerc de tort. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți amestecul de trufe rămas deasupra și părțile laterale ale prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Combinați migdalele Praline și 1/4 cană de fistic tocat; rotiți marginile tortului în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
Nuci De FisticNuci De Fistic
RolaRola
9
Lingurați glazura de cremă de unt de ciocolată albă într-o pungă mică de plastic cu fermoar, rezistentă; sigiliu. Decupați o gaură de 1/2 inch în 1 colț al sacului. Puneți o movilă de glazură uniform deasupra fiecărui tort; presărați uniform cu ciocolată albă rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Desenați cercuri de 6 (3 inci) pe o foaie de hârtie pergament. Întoarceți și tapetați o foaie de copt cu hârtie, asigurându-vă că modelul arată.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Pătrate de acoperire cu bomboane cu microunde într-un castron de 2 litri pentru microunde la putere medie (50% putere) 3 minute sau până la topire, amestecând la fiecare 30 de secunde. Lingură într-o pungă mică de plastic cu fermoar pentru sarcini grele; sigiliu. Snip o gaură mică în 1 colț de sac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De MigdaleCoaja De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
12
Stropiți un triunghi în interiorul fiecărui cerc, formând o formă de copac; stropiți aleatoriu acoperirea în interiorul fiecărui triunghi.
13
Se presară cu restul de 1/4 cană de fistic tocat și zahăr spumant. Congelați 30 de minute sau până când este ferm. Peel din hârtie. Introduceți ușor un copac în fiecare movilă de îngheț. A se păstra la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
GlazuraGlazura
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista