Prăjituri individuale de struguri și Vin Santo
Prăjiturile individuale de struguri și Vin Santo ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 412 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Un amestec de vin santo, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos, Prăjituri individuale cu gem de căpșuni, și Prăjituri Individuale Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Cupe de brioșă cu unt generos și praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți împreună 1 1/2 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Bateți untul cu 2/3 cană de zahăr granulat folosind un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în zest.
Adăugați amestecul de făină în 2 loturi alternativ cu vin, începând și terminând cu făină și amestecând până la încorporare.
Aruncați strugurii cu făina de lingură rămasă, apoi pliați în aluat.
Împărțiți aluatul între căni de briose.
Se presară cu restul de 2 linguri de zahăr granulat.
Coaceți până devine auriu și elastic la atingere, 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute, apoi se slăbește cu un cuțit și se îndepărtează. Se răcește la cald, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Prăjiturile pot fi coapte în 12 (1/3-până la 1/2 cană) căni de briose. Timpul de coacere va fi puțin mai scurt, 16 până la 18 minute.