Prăjituri individuale cu nucă de cocos și ananas cu susul în jos
Prăjiturile individuale cu nucă de cocos și ananas sunt cu capul în jos lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 612 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inele de ananas, zahăr tos, cireșe glacercul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri Individuale Cu Pere Cu Susul În Jos, Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos, și Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți toppingul. Într-o tigaie mică se încălzește untul, zahărul și romul (dacă se folosește), la foc mic până se dizolvă, se bulează câteva minute până se îngroașă ușor. Împărțiți între 6 ramekine cu adevărat bine unse, de 200 ml.
Adăugați un inel de ananas cu o cireșă glac în mijloc la fiecare.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Bateți împreună untul și zahărul cu un tel electric până devin palide și pufoase. Bateți treptat ouăle, apoi pliați ingredientele uscate. În cele din urmă amestecați laptele și împărțiți amestecul între ramekine.
Puneți-le pe o tavă de copt și gătiți timp de 25-30 de minute până când se ridică, auriu și elastic la atingere.
Pentru a servi, întoarceți ramekinii în sus pe o farfurie sau un castron și atingeți ușor pentru a elibera.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "