Prăjituri Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide îmbibate cu coniac)

Prăjituri Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide îmbibate cu coniac)
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Prăjiturile Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide înmuiate în coniac) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc din 1 portocală, nucșoară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine irlandeză cu sifon cu stafide îmbibate cu coniac, Prăjituri Eccles, și Prăjituri Eccles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați stafidele, țuica, sucul de portocale, scorțișoara, nucșoara și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu mic. Gatiti pana cand stafidele sunt pline si lichidul este absorbit, aproximativ 7 minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Desfaceți aluatul foietaj. Folosind tăietori rotunzi de biscuiți, tăiați zece cercuri de 2 inci și zece cercuri de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4
Așezați o movilă mică de umplutură în centrul fiecăreia dintre rundele mai mici de foietaj și periați marginile cu ou. Acoperiți fiecare bucată de patiserie cu o rundă mai mare de patiserie și apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Ungeți fiecare tort umplut cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați produse de patiserie pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți un cuțit mic sau foarfece de bucătărie pentru a tăia trei fante de aer în partea de sus a fiecărui tort.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste și se umflă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista