Prăjituri Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide îmbibate cu coniac)

Prăjituri Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide îmbibate cu coniac)
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Prăjiturile Eccles (produse de patiserie umplute cu stafide înmuiate în coniac) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc din 1 portocală, nucșoară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine irlandeză cu sifon cu stafide îmbibate cu coniac, Prăjituri Eccles, și Prăjituri Eccles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați stafidele, țuica, sucul de portocale, scorțișoara, nucșoara și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu mic. Gatiti pana cand stafidele sunt pline si lichidul este absorbit, aproximativ 7 minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Desfaceți aluatul foietaj. Folosind tăietori rotunzi de biscuiți, tăiați zece cercuri de 2 inci și zece cercuri de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4
Așezați o movilă mică de umplutură în centrul fiecăreia dintre rundele mai mici de foietaj și periați marginile cu ou. Acoperiți fiecare bucată de patiserie cu o rundă mai mare de patiserie și apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Ungeți fiecare tort umplut cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați produse de patiserie pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți un cuțit mic sau foarfece de bucătărie pentru a tăia trei fante de aer în partea de sus a fiecărui tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste și se umflă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista