Prăjituri de turtă dulce cu miere cu Topping de mere Caramel

Prăjituri de turtă dulce cu miere cu Topping de mere Caramel
Miere turtă dulce prăjituri cu Caramel Topping de mere ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 383 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Dacă aveți apă, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Clătite de turtă dulce cu Topping de mere, Vafe de turtă dulce cu Topping de mere de scorțișoară, și Prăjituri Bundt Cu Miere Și Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și cuișoarele. Cu lingura sau sârmă măturică, se amestecă în restul de ingrediente tort pana se omogenizeaza bine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie; îndepărtați cu grijă paharele de copt din hârtie din prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Între timp, într-o tigaie de 10 inci, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu-mare. Se amestecă 1 cană de zahăr brun, merele și o picătură de sare; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand zaharul brun se dizolva si amestecul fierbe. Se fierbe 10 minute, amestecând frecvent, până când merele sunt fragede și siropul se îngroașă. Se amestecă frisca. Reveniți la fierbere; se fierbe 3 minute, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și merele arată glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
MărMăr
UntUnt
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
7
Pentru a servi, tăiați prăjiturile pe jumătate orizontal.
8
Așezați jumătățile de jos pe farfurii mici de desert; puneți o lingură cu vârf peste fiecare jumătate de jos.
9
Adăugați blaturi de prăjituri; puneți o lingură de vârf deasupra fiecăruia, lăsând toppingul să curgă pe laturi și pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista