Prăjituri de turtă dulce cu miere cu Topping de mere Caramel
Miere turtă dulce prăjituri cu Caramel Topping de mere ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 383 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Dacă aveți apă, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Clătite de turtă dulce cu Topping de mere, Vafe de turtă dulce cu Topping de mere de scorțișoară, și Prăjituri Bundt Cu Miere Și Turtă Dulce.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și cuișoarele. Cu lingura sau sârmă măturică, se amestecă în restul de ingrediente tort pana se omogenizeaza bine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Scoateți din tigaie; îndepărtați cu grijă paharele de copt din hârtie din prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Între timp, într-o tigaie de 10 inci, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu-mare. Se amestecă 1 cană de zahăr brun, merele și o picătură de sare; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand zaharul brun se dizolva si amestecul fierbe. Se fierbe 10 minute, amestecând frecvent, până când merele sunt fragede și siropul se îngroașă. Se amestecă frisca. Reveniți la fierbere; se fierbe 3 minute, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și merele arată glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr Brun
Măr
Unt
Sirop
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
7
Pentru a servi, tăiați prăjiturile pe jumătate orizontal.
8
Așezați jumătățile de jos pe farfurii mici de desert; puneți o lingură cu vârf peste fiecare jumătate de jos.
9
Adăugați blaturi de prăjituri; puneți o lingură de vârf deasupra fiecăruia, lăsând toppingul să curgă pe laturi și pe farfurii.