Prăjituri de somon de vară cu salată de fenicul de dovlecei
Dacă $1.84 pe portie se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile de somon de vară cu zucchini fenicul Slaw ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 537 calorii, 6g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, arpagic, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon glazurat cu Bourbon de arțar cu Slaw de fenicul de mere (și un cadou!), Somon Hoisin cu salată de dovlecei, și Tostadas de somon cu dovlecei-salată de ridiche.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneză, 1 linguriță suc de lămâie, arpagic, muștar, cayenne și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mediu.
Amestecați somonul, biscuiții, 3/4 cană de dovlecei și jumătate din amestecul de maioneză într-un alt bol.
Adăugați fenicul și dovlecelul rămas și sucul de lămâie în amestecul de maioneză într-un castron mediu și aruncați pentru a combina slaw.
Formați amestecul de somon în torturi de 2 (3 inci).
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți prăjiturile cu somon, întorcând cu grijă o dată, până când auriu și somonul este doar gătit, aproximativ 6 minute în total.