Prăjiturile cu somon cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 501 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Cap la magazin și ridica boabe de grâu, panko, iaurt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri De Somon Mai Sănătoase Cu Sos De Mărar De Tei, Prăjituri Cu Mărar De Somon, și Burgeri sau prăjituri de somon și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă somonul, boabele de grâu, pesmetul de grâu integral și 3 albușuri de ou. Se formează în 8 chiftele; se răcește timp de 15 minute. Înmuiați prăjiturile în albușul de ou rămas și dragați în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De Grâu
Boabe De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Ardei Morita Uscat
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Combinați iaurtul, mărarul și sucul de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Coaceți prăjiturile de somon în mijlocul cuptorului timp de 15 minute sau până când se încălzesc și blaturile sunt aurii. Preîncălziți broiler; blaturi maro de prăjituri timp de 1020 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se servește cu castraveți, ghimbir murat și sos de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Culese Crengute De Marar
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.