Prăjituri de somon cu sos de lămâie-ierburi

Prăjituri de somon cu sos de lămâie-ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, prăjiturile cu somon cu sos de lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 20g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, somon roz, cimbru sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Încearcă Prăjituri De Somon Cu Maioneză De Lămâie-Ierburi, Prăjituri de Crab cu sos de ierburi de lămâie, și Prăjituri de somon cu sos de iaurt cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, hreanul, sucul de lămâie, cimbru, sare și piper de lămâie. Acoperiți și refrigerați. Pentru prăjiturile cu somon, într-un castron, combinați somonul, maioneza, ceapa verde, ardeiul roșu, pesmetul, sucul de lămâie, sarea condimentată și cayenne. Formați în patru bile; rulați în făină de porumb. Aplatizați bilele în 3-in. chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie, gătiți chiftelele timp de 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se încălzesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se servește cu amestec de sos de lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista