Prăjiturile de pește în stil israelian sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Shiksan din bucătărie are 1 fani. Un amestec de ou, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri De Pește, În Stil Portughez, Prăjituri De Pește În Stil Asiatic, și prăjituri de pește în stil thailandez cu salată de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Prăjituri De Pește În Stil Israelian
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Ingredients1 / 4 cupa pinenuts1 lb. fileuri de pește fără piele dezosate (pește alb sau blând, cum ar fi pește alb, păstrăv sau tilapia)1/2 cană ceapă tocată (aproximativ 1 ceapă medie)1/2 cană pesmet 1/4 cană cilantro1 OU1 / 2 lingurițe sare sau mai mult după gust (de obicei folosesc aproximativ 3/4 lingurițe) 1/2 linguriță cumin1/4 lingurițe cayenne sau mai mult după gust (foarte picant)1/3 cană semințe de struguri sau ulei de măsline pentru prăjire1/2 cană sos tahini pentru scufundare (opțional - faceți clic aici pentru rețetă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Tilapia
Tahini
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.