Prăjituri de pește din New England cu sos tartar cu ierburi
New England prăjituri de pește cu sos tartar Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 335 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt File de pește cu sos tartar cu ierburi, Prăjituri de pește și porumb cu sos Tartar, și Prăjituri De Pește Afumate Cu Sos Tartar De Porumb.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sosul tartru, 2 linguri de ceapă verde, 2 lingurițe de cimbru și capere într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sos Tartar
Capere
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați pâinea albă în robotul de bucătărie; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează firimituri foarte grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Transferați pesmetul într-un castron mare. Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt țelina; se adaugă în castron cu pesmet. Folosind viraje pornite / oprite, curățați grosier peștele; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
țelină
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1/2 cană rămasă de ceapă verde tocată, 1 1/2 linguri de cimbru proaspăt tocat, ou, sare și piper negru măcinat în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ceapa Verde
Cimbru Proaspăt
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă ușor, dar bine.
6
Transferați amestecul de pește pe suprafața de lucru și formați-l în patru prăjituri groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați prăjituri de pește și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă mare, întoarceți cu grijă prăjiturile de pește și gătiți până când părțile secundare sunt maronii și centrele sunt opace, cu aproximativ 5 minute mai mult. Împărțiți prăjiturile de pește în 4 farfurii și garnisiți cu sos tartru și pene de lămâie.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.