Prăjituri De Pește

Prăjituri De Pește
Prăjituri de pește ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $15.5 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1462 calorii, 157g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, muștar, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri Cu Pește De Cod, și Prăjituri De Pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
decongelați peștele, dacă este congelat, clătiți peștele, uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Tăiați peștele în bucăți de 1/2 inch.Set aside.In un castron mediu, combinați oul, firimiturile de pâine, ceapa, maioneza sau pansamentul, muștarul, pătrunjelul, coaja de tei și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pește, amestecați bine.Formați în torturi groase de 1/2 inch.Înveliți ambele părți ale chiftelelor de pește cu cornmeal.In o tigaie mare antiaderentă sau pe o tavă antiaderentă încălzește uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați jumătate din prăjiturile de pește.Gatiti timp de 4 pana la 6 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita, rotind usor o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Scoateți din tigaie.Repetați cu prăjiturile rămase.
6
Se servește cu sos de zeiță Verde.Dacă doriți, garnisiți cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet uscat finpesmet uscat fin12 lingurițe de pudră de usturoiTortilla proaspete din făină, pentru servireTortilla proaspete din făină, pentru servire12 lingurițe de pudră de usturoiTortilla proaspete din făină, pentru servireTortilla proaspete din făină, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfile de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)file de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfile de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)file de păstrăv de lac (aproximativ fiecare)1ou bătutou bătut3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri proaspete de pește alb fără piele sau 12 uncii fileuri de pește alb fără piele congelate (cum ar fi eglefin sau cod)fileuri proaspete de pește alb fără piele sau 12 uncii fileuri de pește alb fără piele congelate (cum ar fi eglefin sau cod)12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tăiatpătrunjel proaspăt tăiat12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tăiatpătrunjel proaspăt tăiat1pentru fiecare.sos zeita verde (în ' zaar)sos zeita verde (în ' zaar)4Bucăți de caramele Heath Barmaioneză ușoară sau 4 lingurițe sos de salatămaioneză ușoară sau 4 lingurițe sos de salată4Bucăți de caramele Heath Barmaioneză ușoară sau sos de salatămaioneză ușoară sau sos de salată1Oreos dublu umplut2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal1Oreos dublu umplut2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal12 lingurițe de pudră de usturoimuștar în stil dijonmuștar în stil dijon12 lingurițe de pudră de usturoimuștar în stil dijonmuștar în stil dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa tocata maruntceapa tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa tocata maruntceapa tocata marunt0Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului0Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de pește alb proaspete fără piele sau fileuri de pește alb congelate fără piele (cum ar fi eglefinul sau codul)fileuri de pește alb proaspete fără piele sau fileuri de pește alb congelate fără piele (cum ar fi eglefinul sau codul)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Revista