Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă $1.09 pe portie se încadrează în bugetul dvs., șuncă și mazăre prăjituri de orez ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4, Salată Rece De Mazăre, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șunca și gătiți, amestecând continuu până când șunca este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
3
Scoateți șunca din tigaie și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se transferă în castron cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați orez, mazăre, pastă de roșii și fulgi de ardei roșu în amestecul de șuncă și amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se adaugă oul bătut și se amestecă până când oul este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, Optional
7
Folosind mâinile, formați amestecul de orez în 8 bile de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Încălziți o altă linguriță de ulei vegetal într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați jumătate din prăjiturile de orez și gătiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste, cu aproximativ 4 minute mai mult. Repetați cu prăjiturile rămase și serviți fierbinte garnisite cu scallions.