Prăjituri de nuntă mexicane fără Gluten
Prăjiturile de nuntă mexicane fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de făină de orez, zahăr de cofetari, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Încercați Torturi De Nunta Mexicane, Torturi De Nunta Mexicane, și Polvorones (Prăjituri De Nuntă Mexicane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați untul și vanilia până se omogenizează bine. Cerneti impreuna zaharul cofetarilor, faina de orez, amidonul de porumb, amidonul de tapioca si gelatina. Se amestecă în amestecul de unt până când toate ingredientele uscate au fost absorbite.
Se amestecă alunele măcinate și alunele tocate. Formați lingurițe de aluat în bile și formați în semilune.
Așezați cookie-urile la o distanță de cel puțin 2 inci pe foile de cookie-uri negrease.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Pentru cookie-urile mai crocante, reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și coaceți puțin mai mult. Când cookie-urile s-au răcit complet, praf cu zahăr suplimentar de cofetari.