Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu cremă Adobo

Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu cremă Adobo
O porție conține 250 de calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu pâine de porumb de mazăre cu ochi negri cu smântână Jalapeimbroko, Prăjituri de porumb cu mazăre cu ochi negri cu smântână Jalapeno, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și sosul adobo într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fasolea într-un castron mediu; zdrobiți parțial fasolea cu o furculiță. Se amestecă pesmetul și următoarele 7 ingrediente (prin albus de ou). Cu mâinile făinoase, împărțiți amestecul de mazăre în 4 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii si bine incalzite.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie; acoperiți fiecare tort cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista