Prăjituri de creveți cu fâșii de Cactus în sos Guajillo

Prăjituri creveți cu benzi Cactus în sos Guajillo este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei, 2 lingurițe. pansamentul italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco Y Papas al Guajillo), Somon la cuptor cu sos Guajillo, și Friptură de porc umplută cu sos Guajillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ardeii iute cu apă fierbinte; lăsați să stea 15 min.
Scurgeți chiles, rezervând 1 cană lichid de înmuiere; adăugați lichid rezervat și chiles în blender.
Adăugați pansament, ceapă și 1 lingură. creveți măcinați; amestecați 3 min. sau până la neted.
Se toarnă în cratiță mare; se aduce la fierbere. Se amestecă fâșii de cactus; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 15 min.
Încălziți uleiul la 191° în tigaie medie.
Amestecați creveții măcinați rămași și firimiturile de cracker într-un castron mare; deoparte. Bateți albușurile de ou într-un bol mediu cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; amestecați ușor gălbenușurile de ou doar până se combină. Amestecați ușor jumătate din amestecul de ouă în amestecul de creveți. Repetați cu amestecul de ouă rămas.
Gătiti 4 prăjituri de creveți la un moment dat în ulei fierbinte 45 sec. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți, folosind 1/4 cană din amestecul de creveți pentru fiecare tort.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați la sos în cratiță; gatiti 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.