Prăjituri de Crab cu salată de varză și sos de iaurt cu mărar de tei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab cu salată de varză și sos de iaurt de mărar de var. O porție conține 122 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, mărarul, amestecul de salată de varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Prăjituri de Crab cu sos de lămâie-mărar, Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar, și Glisoare pentru tort de Crab cu sos de iaurt-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, zahărul, sarea de țelină, sarea, piperul și sosul de piper. Se amestecă ușor amestecul de salată de varză până se acoperă.
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, coaja de tei, sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul.
Amestecați iaurtul, parmezanul, oul, muștarul, arpagicul, pătrunjelul, șalota, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare. Amestecați ușor carnea de crab și pesmetul în amestecul de iaurt.
Împărțiți amestecul în 8 porții egale și formați în prăjituri de 2 inci. (Prăjiturile de Crab pot fi refrigerate cu până la 4 ore înainte de gătit).
Puneți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent și glisați prăjiturile de crab în tigaie. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si se incalzeste.
Se servește fierbinte cu salată de varză și sos de iaurt cu mărar de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.