Prăjituri de Crab cu picant R. mul
Torturi de Crab cu R Rormalmoulade picant este un fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de Crab cu picant R. mul, Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate, și Torturi De Crab Cu R. R. Moulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați primele 8 Ingrediente.
Adăugați panko și crab, aruncând ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Umpleți o cană de măsurare uscată de 1/3 cană cu amestec de crab. Inversați pe suprafața de lucru; bateți ușor într-un patty gros de 3/4 inci. Repetați procedura cu amestecul de crab rămas, formând 8 prăjituri.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 4 prăjituri de crab în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand fundul este auriu. Întoarceți cu grijă prăjiturile; gătiți 4 minute sau până când fundul este auriu și prăjiturile de crab sunt bine încălzite.
Scoateți prăjiturile din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tigaia uscată cu prosoape de hârtie.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie. Repetați procedura cu restul de 4 prăjituri de crab.
Pentru a pregăti rmoulade, combinați 1/4 cană de maioneză și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se servește cu prăjituri de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.