Prăjituri de Crab cu ghimbir și var

Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., prăjiturile de Crab cu ghimbir și var ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, maioneză, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Prăjituri de Crab în hârtie de orez cu sos de ghimbir-Lime, Prăjituri de Crab cu sos de Lime, și Prăjituri de crab Maine cu Lime A Eferrovoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort de crab: într-un castron mediu, combinați scallions, cilantro, ghimbir, coajă de tei, suc de lămâie și maioneză. Se amestecă carnea de crab și panko pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește timp de 1 până la 2 ore.
Formați în bile rotunde de 1 inch: folosind mâinile curate, formați amestecul de crab în bile rotunde cu diametrul de 1 inch.
Înveliți în făină, ou și panko: așezați 3 boluri, unul pentru făină, unul pentru oul bătut și unul pentru pesmetul panko.
Rulați fiecare bilă de crab în prima făină, apoi oul bătut și, în final, panko. Puneți deoparte pe o farfurie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu fund greu, saut. Rotiți în unt.
După ce untul s-a spumat și s-a topit, așezați bilele de crab acoperite cu panko în tigaie și apăsați ușor cu o spatulă metalică.
Nu aglomerați tigaia, poate fi necesar să lucrați în loturi.
Gatiti un minut sau doua, pana se rumenesc pe o parte, apoi intoarceti usor prajiturile de crab si gatiti pana se rumenesc pe cealalta parte.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie sau pe o tigaie într-un cuptor mic pentru a se încălzi.
Se presară cu suc de lămâie pentru a servi și se servește cu o felie de lime.